Corendon Uçak Bileti Bilgilendirme

Anasayfa > Havayolu Firmaları > Corendon Uçak Bileti Bilgilendirme

Desteğe mi ihtiyacınız var?

Baştan sona keyif aldığınız, kusursuz bir seyahat deneyimini hedefliyoruz. 

Taksit imkanı ile Uygun Fiyata Uçak Bileti . Hemen Arayın  0850 532 80 40

Kampanya Uçak Bileti Çağrı Merkezi, Hava Yolları Uçak Bileti Satış İptal ve Değişiklik işlemleri.




Taksit imkanı ile Uygun Fiyata Uçak Bileti . Hemen Arayın. 0850 532 80 40

Çağrı Merkezi ile Yapacağınız İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.

Corendon Hakkında

Corendon Airlines, 2004 yılında kurulmuş ve ilk ticari uçuşunu 12 Nisan 2005 tarihinde Sabiha Gökçen’den Amsterdam’a gerçekleştirmiştir. 2011 yılında Hollanda tescilli Corendon Dutch Airlines, 26 Mayıs 2017'de Corendon Airlines Europe olmak üzere iki kardeş şirket kurmuştur.

IATA üyesi Corendon Airlines; ayrıca AOC, IOSA, JAR-OPS 1, ISO 9001, ISO 10002, ISO 14001, ISO 27001, JAR 145 ve Engelsiz Havayolu belgelerine sahiptir. 11 Nisan 2014'te Almanya'dan Antalya'ya uçuşlar düzenlemeye başlayan Corendon Airlines, pazarın en büyük tur operatörleri ile yaptığı iş birliği sonucu her sene sunduğu koltuk sayısını artırarak yükselen bir başarı grafiği sergilemiştir.

Corendon Airlines, biri Türkiye, 2’si Avrupa bayraklı olmak üzere 3 hava yolu şirketiyle yılda yaklaşık 6 milyon turist taşımaktadır. Türkiye’ye en fazla turist getiren havayollarından biri konumunda olan havayolu, operasyon ağına ve tanıtım faaliyetlerine yaptığı yatırımlarla Hollanda, Belçika, İskandinav ülkeleri, Almanya gibi destinasyonlarda ismini Türkiye ile özdeşleştirmiştir.


Corendon Uçuş Noktaları

Full charter, split charter, sub charter ve wet lease operasyonları yöneten havayolu; Hollanda, Belçika, Almanya, İsviçre, Avusturya, İspanya, İskandinav ülkeleri, Finlandiya, İtalya, Fransa, Çekya, Romanya, Polonya, İsrail ve Mısır başta olmak üzere 40'tan fazla ülkede 145 havalimanından uçuşlar düzenlemektedir.

Türkiye'deki operasyon merkezleri olan Antalya, İzmir, Kayseri'nin yanı sıra; Almanya'nın Hannover, Köln, Münster ve Nürnberg havalimanlarında uçaklarını base eden havayolu, 2021 senesinde Düsseldorf ve İsviçre'nin Basel meydanlarını da operasyon merkezleri arasına ekleyecek.Avrupa'dan Türkiye, İspanya, İtalya Yunanistan, Mısır gibi popüler tatil destinasyonlarına uçuşlar düzenleyen Corendon Airlines, bunların yanı sıra Türkiye'nin farklı şehirlerinden Avrupa'ya direkt uçuşlar düzenlemektedir.