Qatar Airways Uçak Bileti Bilgilendirme

Anasayfa > Havayolu Firmaları > Qatar Airways Uçak Bileti Bilgilendirme

Desteğe mi ihtiyacınız var?

Baştan sona keyif aldığınız, kusursuz bir seyahat deneyimini hedefliyoruz. 

Taksit imkanı ile Uygun Fiyata Uçak Bileti . Hemen Arayın  0850 532 80 40

Kampanya Uçak Bileti Çağrı Merkezi, Hava Yolları Uçak Bileti Satış İptal ve Değişiklik işlemleri.



Taksit imkanı ile Uygun Fiyata Uçak Bileti . Hemen Arayın. 0850 532 80 40

Çağrı Merkezi ile Yapacağınız İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.

Qatar Airways Hakkında

Kurulduğu 1997 yılından bu yana, Qatar Airways pek çok ödül kazanarak, Skytrax tarafından verilen 5 yıldıza layık görülen elit havayolu grubunun bir parçası oldu. Skytrax tarafından 2011, 2012, 2015, 2017 ve son olarak 2019 yılında Yılın Havayolu seçilen Qatar Airways, seyahat eden insanların güvenini kazandı. Bu hedeflere ulaşırken detaylara odaklandı.

Qatar Airways Seferleri

Altı kıtanın hepsine hizmet veren en genç küresel havayollarından biri olan Qatar Airways, müşterilerin hizmetlere verdiği olumlu tepkiler sayesinde aynı zamanda dünyanın en hızlı büyüyen havayoludur. Katar Devleti'nin başkenti Doha'daki beş yıldızlı merkezimiz Hamad Uluslararası Havalimanı'ndan verdiği rakipsiz hizmetler ve yeni nesil uçaklardan oluşan filosu ile her gün haritada 150'den fazla noktayı birleştirmektedir.

Qatar Airways Fiyatları

Qatar Airways Havayolları, düzenlediği kampanyalar ile yolcularına indirimli uçak bileti satın alarak seyahat etme imkanı sunmaktadır. Qatar Airways kampanyalarını takip ederek; yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için ucuz uçak bileti alma imkanını yakalayabilirsiniz. Ayrıca ayın en ucuz Qatar Airways uçak biletlerini Ucuz Uçuş Takvimi'nden keşfedebilir, uygun fiyatlara seyahat etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.