Pegasus Uçak Bileti Bilgilendirme

Anasayfa > Havayolu Firmaları > Pegasus Uçak Bileti Bilgilendirme

Desteğe mi ihtiyacınız var?

Baştan sona keyif aldığınız, kusursuz bir seyahat deneyimini hedefliyoruz. 

Taksit imkanı ile Uygun Fiyata Uçak Bileti . Hemen Arayın  0850 532 80 40

Kampanya Uçak Bileti Çağrı Merkezi, Hava Yolları Uçak Bileti Satış İptal ve Değişiklik işlemleri.


Pegasus Hakkında

1990 yılında Aer Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holding'in ortaklığı ile kurulan Pegasus Havayolları, kurulduğu senenin Mayıs ayında ilk uçuşunu gerçekleştirmiştir. Pegasus 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınmış ve merkez noktası olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı belirlemiştir. 2005 senesine kadar iç hat uçuşları gerçekleştiren Pegasus Havayolları, 2006 senesinde dış hat uçuşlarına başlamıştır. Günden güne büyüyen Pegasus, 20 yılı aşkın geçmişi ile Türkiye'nin tecrübeli ve kökü özel havayolu şirketlerinden biridir.

Pegasus Seferleri

Pegasus 2016 yılında toplam 40 ülkede 103 noktaya tarifeli uçuşlar düzenleyerek uçuş ağını genişletmiştir. Ağırlıklı olarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan seferler düzenleneyen Pegasus'un yurt içinde sefer düzenlediği 33 nokta bulunuyor. Ayrıca Dubai, Oslo, Madrid, Londra gibi 70 yurt dışı noktasına da direkt veya aktarmalı olarak seferler gerçekleştirmekteler.

Pegasus Fiyatları

Pegasus Havayolları, düzenlediği kampanyalar ile yolcularına indirimli uçak bileti satın alarak seyahat etme imkanı sunmaktadır. Pegasus kampanyalarını takip ederek; yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için ucuz uçak bileti alma imkanını yakalayabilirsiniz. Ayrıca ayın en ucuz Pegasus uçak biletlerini Ucuz Uçuş Takvimi'nden keşfedebilir, uygun fiyatlara seyahat etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Çağrı Merkezi ile Yapacağınız İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.